KOKTEYLLER

Artichoke

Demlendirme tekniği ile hazırlanan bu kokteylde ana unsur enginar. Karaciğeri koruma özelliği ile bu kokteylde oksimoron bir anlam yaratıyor. İyi bir başlangıç yemekleri eşlikçisi, tek başına veya yemek sonrası da tavsiye edilir.

Artichoke
Artichoke

Aykırı damakların vazgeçilmezi olan Artichoke’un ana unsuru ismine yakışır şekilde enginardır. Demlendirme tekniğiyle hazırlanan Artichoke’da enginar, yalnızca sıra dışı lezzetinin bir parçası değil karaciğer dostu bir sebze olmasıyla oksimoron anlam yaratan bir unsurdur.

Artichoke, tatlı ekşinin acıktıran özelliği sayesinde başlangıç yemeklerinin iyi bir eşlikçisidir. Ayrıca özellikle bulutlu havalarda günün herhangi bir saatine tek başına veya yemeklerden sonra da anlam katabilir. Enginar metaforunun tabaktaki yansıması olan Tuna Tartare ve Grilled Prawn ile oldukça iyi gider.

Artichoke
Gentle Bozy
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Sweet Dry/sour
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Baoli
Baoli
Baoli Detaylar için tıklayın
Monkey
Monkey
Monkey Detaylar için tıklayın
Artichoke
Artichoke
Artichoke Detaylar için tıklayın
Special K
Special K
Special K Detaylar için tıklayın
Red Head
Red Head
Red Head Detaylar için tıklayın
XV
XV
XV Detaylar için tıklayın
Passion
Passion
Passion Detaylar için tıklayın
Unagi
Unagi
Unagi Detaylar için tıklayın
Townie
Townie
Townie Detaylar için tıklayın